24 mrt 2023

Week van de klassieken: Boekpresentatie 'Muze, vertel' (28/03)


In het kader van de Week van de Klassieken zullen Jacqueline Klooster en Bram van der Velden op dinsdag 28 maart hun nieuwe literatuurgeschiedenis 'Muze, vertel' presenteren in Walter's Bookshop. De avond begint om 19.30 uur, de inloop is vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis. Vanwege de beperkte ruimte is reserveren gewenst: in de winkel, per mail op info@godertwalter.nl of telefonisch onder 050 312 25 23.

Het boek
"Muze, vertel" is een nieuwe literatuurgeschiedenis over de Griekse en Latijnse literatuur. Twee van de auteurs, Jacqueline Klooster en Bram van der Velden, laten aan de hand van een aantal passages uit het boek zien op welke manier zij deze literatuurgeschiedenis hebben samengesteld. Ze vertellen over hun ideeën achter het boek. Na de officiële presentatie en overhandiging van de eerste exemplaren is er een vraag-en-antwoordsessie met het publiek. "Muze, vertel" verschijnt bij Amsterdam University Press en is geschreven door Christiaan Caspers, Jacqueline Klooster, Inger Kuin en Bram van der Velden.

Datum: dinsdag 28 maart 2023
Plaats: Walter's Bookshop, Oude Kijk in 't Jatstraat 10, Groningen
Aanvang: 19.30 (inloop vanaf 19 uur)
Entree: gratis, vooraf reserveren is gewenst: in de winkel, per mail op info@godertwalter.nl of telefonisch onder 050 312 25 23. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten