24 mrt 2023

Joost Oomen signeert (02/04)

Foto: Liz van den Akker

Op zondag 2 april is Joost Oomen bij Godert Walter te gast om zijn nieuwe dichtbundel Lievegedicht te signeren. U bent vanaf 15 uur van harte welkom in de Ebbingestraat. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen maar toch een gesigneerd exemplaar wensen, kunt u hede bundel ook alvast bij ons reserveren, via onze webshop, per mail op info@godertwalter.nl of telefonisch onder 050 312 25 23.

Het boek
Eindelijk weer een dichter die over de liefde schrijft

je vindt haar mooier dan de maan
ze heeft krullen als de kringen in water
als er eendenkuikens voor het eerst
zwemmen gaan

Tien jaar lang trok Joost Oomen langs de poëziepodia van Europa. Hij droeg voor in kippenhokken, Portugese kastelen, de tv-studio’s van Eva Jinek en Humberto Tan, metrostations en circustenten. Hij stal het hart van het grote publiek door zijn deelname aan De Slimste Mens, waarna zijn shows op De Parade, Lowlands en Oerol in groten getale werden bezocht. Ook zijn boeken en zijn columns op Instagram en in de noordelijke dagbladen kennen een trouwe schare fans. Het enige wat nog ontbrak? Een dichtbundel.


Joost Oomen
Joost Oomen (1990) is dichter, schrijver en theatermaker. Hij publiceerde de roman Het Perenlied en het reisverslag Visjes. Hij was stadsdichter van Groningen, won het Hendrik de Vriesstipendium voor nieuwe literatuur en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét literaire talent van 2021. Ook werd hij derde bij de nationale kennisquiz De Slimste Mens. Oomen trad op van Pisa tot Ter Apel, van De Parade tot Lowlands en van Viseu tot Vlieland.


Datum: zondag 2 april 2023
Plaats: Boekhandel Godert Walter, Oude Ebbingestraat 53
Aanvang: 15.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten