24 mrt. 2022

Boekenweek: Auke Hulst signeert (09/04)


Op de startdag van de Boekenweek, op zaterdag 9 april, is schrijver Auke Hulst bij ons van 12.00 tot 13.30 uur te gast om zijn roman De Mitsukoshi Troostbaby Company te signeren. Hij is voor dit boek genomineerd voor de shortlist van de Libris Literatuurprijs 2022 en voor het beste Groninger boek 2022.

U kunt zijn boek alvast telefonisch via 050 312 25 23, per mail info@godertwalter.nl of in onze webshop reserveren.

Het boek
De Mitsukoshi Troostbaby Company van Auke Hulst is een grootse roman van de schrijver van Kinderen van het Ruige Land en En ik herinner me Titus Broederland. De culminatie van een oeuvre.
In een nabije toekomst koopt een eenzame sciencefictionschrijver een robotdochter die het verlies van een ongeboren kind moet goedmaken. Ondertussen werkt hij aan een roman waarin zijn alter ego terugkeert in de tijd met het doel de loop van de geschiedenis zo te veranderen dat zijn ongeboren kind alsnog geboren kan worden – al was het maar in een verhaal. Laten werkelijkheid en fictie zich in handen van een schrijver wel dwingen?
De Mitsukoshi Troostbaby Company van Auke Hulst is een ambitieuze mengvorm van memoires, robotverhaal, tijdreisverhaal en alternate history, waarin verlies, schuld en ouderschap centraal staan. Hulst laat in deze aangrijpende roman zowel de kracht als de beperkingen van fictie zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten