8 mrt 2022

Fieke Gosselaar signeert (11/03)Op vrijdag 11 maart is schrijver Fieke Gosselaar bij ons te gast om haar nieuwe roman Als je ze kent te signeren. De sessie start om 15.00 uur en vindt achter in de winkel plaats.

U kunt haar boek alvast telefonisch via 050 312 25 23, per mail info@godertwalter.nl of in onze webshop reserveren.


Het boek

Als je ze kent van Fieke Gosselaar is een intiem verhaal over eenzaamheid en saamhorigheid. Nora kampt met schulden nadat haar relatie is beëindigd. Ze is erdoor vervreemd van haar familie en vrienden en voelt zich vaak onbegrepen. Dan overlijdt een overbuurman. Zijn dood roept vele vragen op, de politie zet de woning af en de straat is in rep en roer. Vanaf dat moment raakt Nora in gesprek met haar buren. Ze helpt Biga met de papieren rompslomp van het UWV en de verzekering. Buurvrouw Hester laat haar met haar positieve instelling zien dat het soms gewoon loopt zoals het loopt, zoals met haar verslaafde zoon, die de boel op scherp kan zetten. Nora realiseert zich langzaamaan dat ze anders naar haar omgeving begint te kijken en dat zelfs zwerfafval haar meer brengt dan ze had durven vermoeden. In Als je ze kent ontmoet je gewone en toch bijzondere mensen uit zomaar een stad. Gosselaar schrijft over het belang van contact met anderen en de manier waarop jouw leven dat van je naasten beïnvloedt. Als je ze kent van Fieke Gosselaar is een prachtige roman over gewone mensen in een gewone straat.


Fieke Gosselaar

(1982) is een bekende stem in de Groninger literatuur. In haar columns is de taal springlevend en helemaal van deze tijd. Ze publiceerde regelmatig in het literaire tijdschrift Krödde en debuteerde met de dichtbundel Nova Zembla. In 2018 verscheen haar tweede roman, Het land houdt van stilte, waarin het Groninger landschap sterk naar voren komt.


Datum: Vrijdag 11 maart
Plaats: Boekhandel Godert Walter
Aanvang: 15.00 uur

Boekhandel Godert Walter
Oude Ebbingestraat 53
9712 HC Groningen
050 312 25 23
www.godertwalter.nl
info@godertwalter.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten