3 feb 2021

Afhaalloket vanaf woensdag 10 februari

De overheid heeft u en ons gelukkig toegestaan om vanaf woensdag 10 februari weer boeken 'bij de winkel' af te komen halen. Helaas mogen we u nog niet in de winkel begroeten, maar we kunnen elkaar in ieder geval 'weer in de ogen kijken'. Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden en daarom zetten we de mogelijkheden hier voor u nog even op een rijtje.

Bestellen

Uw bestelling nemen wij graag per mail, telefonisch onder 050 312 25 23 of via onze webshop op. Geeft u daarbij graag aan of u het bezorgd wilt hebben of dat u het zelf komt afhalen.

Afhalen

De drie gestelde voorwaarden van de overheid waar wij ons graag aan houden:

- ons afhaalpunt is buiten de winkel en u dient van te voren aan te geven hoe laat u de bestelling komt halen. We hanteren de gebruikelijk openingstijden van de winkel.

- u komt alleen als de bestelling wordt opgehaald.

- er dient minimaal vier uur tussen bestellen van het product en het afhalen ervan te zitten (dit om funshoppen te voorkomen)


Betaling

U kunt uw bestelling ter plaatse pinnen of wij voegen bij uw bestelling een factuur toe die u thuis kunt betalen. Heeft u van tevoren betaald - bijvoorbeeld via de webshop - vervalt uiteraard de factuur.


Bezorgen

U kunt uw boeken uiteraard nog steeds aan huis bezorgd krijgen via onze partners van fietskoeriersdienst GoFast. De bijdrage in de verzendkosten bedraagt vanaf woensdag 10 februari  weer het oude tarief van € 2,50. 

Voor de bezorging buiten de stad via DHL vragen wij een bijdrage van € 2,95 / € 3,95, afhankelijk van de omvang van het pakket.Geen opmerkingen:

Een reactie posten