26 feb 2021

Winkelen op afspraak bij Godert Walter

Vanaf woensdag 3 maart is het voor u als klant weer mogelijk om de winkel te bezoeken. De Rijksoverheid heeft daar nogal wat restricties aan verbonden en daar willen wij ons natuurlijk graag aan houden. Omdat de winkel slechts één verdieping heeft, zijn per twintig minuten maximaal twee klanten met een maximum van zes in een uur toegestaan.

Graag stellen wij de winkel voor u weer open – hoeveel klanten vertelden ons bij het 'afhaalloket' niet dat ze zo graag naar binnen wilden om weer tussen de boeken te kunnen neuzen – maar om al onze klanten goed te kunnen blijven bedienen, zijn we genoodzaakt om onze 'winkeltijden' te beperken. De afgelopen maanden is het bestelgedrag zodanig veranderd dat wij inmiddels heel veel meer versturen. Toen daar het afhaalloket bij kwam, moesten we aanzienlijk meer met u communiceren om dat zo goed mogelijk te organiseren. Nu komt daar de mogelijkheid van bezoek aan de boekhandel bij.

Om alle bestellingen en afspraken zo goed mogelijk te kunnen 'verwerken' is het voor ons van belang dat we ons in de ochtend – als de bestelde boeken worden geleverd en moeten worden verwerkt – daar volledig op kunnen concentreren. In de middag doordeweeks kunnen we u bij bezoek dan veel beter van dienst zijn.

Om deze redenen stellen wij u graag in de gelegenheid om doordeweeks een winkelafspraak te maken tussen 14 en 18 uur, en op zaterdag tussen 11 en 17 uur. Eventueel verruimen we te zijner tijd deze winkeltijden.

U kunt uw voorkeur hier opgeven.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en weet dat u van harte welkom bent bij Godert Walter, op afspraak in de winkel, aan ons afhaalloket, via onze fietskoerier of buiten de stad via DHL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten