4 sep. 2020

Bibliofiele uitgave - Adriaan van Dis & Pieter Bijwaard: Een dier in elke trekDeze week verscheen de bibliofiele uitgave Een dier in elke trek van Adriaan van Dis en kunstenaar Pieter Bijwaard. Deze gelimiteerde oplage van 250 exemplaren is genummerd en gesigneerd. De prijs bedraagt 15 euro en een beperkt aantal is bij ons in de winkel, per mail of rechtstreeks in onze webshop groningerboeken.nl te bestellen. 

De uitgave bevat een nieuwe, ongepubliceerde tekst van Adriaan van Dis en zes fotogrammen van Pieter Bijwaard. De tekst is een pleidooi voor een subtiele benadering van het dierenrijk.

De eerste regels uit de tekst: 

Je spreekt de dierentaal, mijn liefste. Ik heb je met paarden en koeien en poezen horen praten – en ze luisteren naar je, gaven antwoord. Egels ontrollen zich op jouw bevel. (…)

Het boek telt 16 pagina’s, formaat 18,5 x 15 cm, is in offset gedrukt, omslag in foliedruk, afwerking met cahiersteek en verpakt in luxe wikkel. Deze gelimiteerde oplage van 250 exemplaren is  genummerd en gesigneerd. Het boekontwerp is van Stephan de Smet.

Bestel uw exemplaar hier.

---

Boekhandel Godert Walter

Oude Ebbingestraat 53

9712 HC Groningen

---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten