25 aug 2020

Presentatie autobiografie Bep Schilder (08/09)

Op dinsdag 8 september presenteert Bep Schilder het tweede deel van haar autobiografische romantrilogie 'De Poort, de Paljas en het Meisje'. Meeslepend (en soms hilarisch) relaas van een 'Aspergervrouw' over haar worsteling met liefde, geloof, seks en de ware zin van het (aardse) leven.

Voorafgaand aan de presentatie geeft de auteur een mini-lezing in twee delen met als titel 'HET AUTISTISCH BREIN, VOORBODE VAN EEN NIEUWE MENSHEID?'

De avond zal kort worden ingeleid door Hanneke Kappen. Zij zal ook twee toepasselijke liedjes ten gehore brengen. Het geheel zal worden omlijst door akoestische muziek en zang van 'The Freelancers'.

De auteur verblijft sinds haar twintigste jaar afwisselend in Kampen, Groningen en Ierland. Een belangrijk deel van haar tweede boek speelt in het Groningen van de jaren '80 waar ze toen, met haar driejarige dochter, opnieuw was neergestreken. Ze werd een vertrouwd gezicht in gelegenheden als De Koffer, de Wolthoorn, de Drie Gezusters en La Baborack. (Deze namen zijn geanonimiseerd maar voor frequente medebezoekers uit die periode makkelijk herkenbaar. )

Door een samenvatting aan het begin kan deel 2 ook 'apart' worden gelezen. Godert Walter zal aanwezig zijn met een boekentafel.


Datum: 8 september 2020

Plaats: Soci√ęteit de Harmonie, Kreupelstraat 10, Groningen

Aanvang: 20.15, inloop 19.45 uur

Entree: gratis

Ook toegankelijk voor niet-leden


Reserveren verplicht via:

boekpresentatie@societeitdeharmonie.nl


Voor meer informatie zie:

https://www.societeitdeharmonie.nl/agenda/boekpresentatie-bep-schilder/

bepschilder.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten