11 jan 2019

The Vices bij Boekhandel Godert Walter (18/01)


Op vrijdag 18 januari speelt de band The Vices in Boekhandel Godert Walter. Deze nieuwe band bestaat sinds eind 2018, en speelt tijdens Eurosonic Noorderslag in de boekhandel. Om 18.00 uur kan het publiek naar ze luisteren, en wellicht een voorproefje horen van hun eerste single.

The Vices spelen hun eerste show in het voorprogramma van YUNGBLUD. Een week later zal de band optreden op Eurosonic Noorderslag! Met hun frisse blik op rock, surf en garage creëren ze hun eigen sound. Denk aan The Growlers meets The Strokes. Hou ze in de gaten, ze spelen op het officiële ESNS onderdeel Grunnsonic en in februari zal hun eerste single verschijnen! De eerste single van THE VICES staat gepland om uit te komen op 15 februari.

Boekhandel Godert Walter kijkt ernaar uit om de band te verwelkomen. Sinds 2018 sluit de winkel aan bij de randprogrammering van Eurosonic Noorderslag, met veelal akoestische optredens. Het zijn bijzondere bijeenkomsten: dat komt door de intieme setting tussen de boeken en de muziek die nét iets anders klinkt dan op grote podia.

The Vices – akoestisch
Vrijdag 18 januari 2019
18.00 – 18.30 uur

Boekhandel Godert Walter

Oude Ebbingestraat 53
Gratis entree

Geen opmerkingen:

Een reactie posten