27 dec 2020

Godert Walter cadeaukaart via Cadeau Carrousel

Mocht u via Cadeau Carroussel hebben gekozen voor de Godert Walter Cadeaukaart, willen wij u van harte bedanken voor uw keuze. Iedereen krijgt weliswaar persoonlijk bericht maar graag maken we langs deze weg ook bekend, hoe u onder de gegeven omstandigheden de cadeaukaart kunt verzilveren. Deze cadeaukaart is één jaar geldig maar u zou uw cadeaukaart dus nu al bij ons kunnen besteden.

Wij bieden u twee opties:

1 wij reserveren uw cadeaukaart in de winkel. Na de gedwongen sluiting ligt de kaart hier voor u klaar en zou u 'm eventueel direct kunnen besteden. Van tevoren één of meerdere boeken reserveren is geen probleem.

2 U bestelt nu – per mail of telefonisch; helaas is het via de webshop niet mogelijk om de cadeaukaart in te wisselen – en wij laten de boeken bezorgen. Wij vragen dan wel een bijdrage voor de verzendkosten: in de stad per fietskoerier a €1,50, buiten de stad a € 2,95/3,95, afhankelijk van de omvang van het postpakket. U ontvangt daar een factuur bij waarop de waarde van de cadeaukaart in mindering wordt gebracht. Geeft u voor de bezorging a.u.b. ook uw telefoonnummer aan ons door.


Voor optie 1 hoeft u nu niet direct te reageren, de cadeaukaart ligt in ieder geval voor u klaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten