13 jun 2020

Digitale bijeenkomst met auteur Pierre Jarawan (23/06)

Ter gelegenheid van het verschijnen van de roman Lied voor de vermisten van Pierre Jarawan organiseert boekhandel Godert Walter in samenwerking met uitgeverij Harper Collins een auteursbijeenkomst langs digitale weg, via Zoom. Op dinsdag 23 juni om 20 uur gaat onze interviewster Isolde van Meerwijk in gesprek met Jarawan. Het gesprek vindt in het Engels plaats.

Deze bijeenkomst is een alternatief voor de fysieke bijeenkomst die in eerste instantie op 4 juni stond gepland. Langs deze weg kunt u nu alsnog vanuit uw woonkamer aanschuiven bij een gesprek met Jarawan. U kunt u opgeven via info@godertwalter.nl, 050 312 25 23 of uiteraard in de winkel. Van de uitgever ontvangt u de uitnodiging om via Zoom het interview te volgen.

Het boek


Lied voor de vermisten gaat over de dertiger Amin. Wanneer de Arabische Lente in 2011 volledig is ontwaakt, ontstaat ook in Beiroet de eerste onrust. Terwijl de huizen branden, legt dertiger Amin zijn herinneringen vast. Aan 1994, toen hij met zijn grootmoeder terugkeerde naar Libanon, twaalf jaar na de dood van zijn ouders. Aan zijn vriendschap met Jafar, met wie hij door de voor hem onbekende naoorlogse wereld zwierf. En aan hoe hij zo pijnlijk moest leren dat er in dit land nooit zekerheid zal zijn; niet over het verleden, niet over zijn vriendschappen, niet over de geschiedenis van zijn familie. Lied voor de vermisten is Jarawan zoals we hem in ons hart gesloten hebben: een ontroerend, spannend en virtuoos familieverhaal, verweven met de turbulente geschiedenis van het Midden-Oosten.
Pierre Jarawan
Pierre Jarawan (1985) debuteerde in 2017 met zijn prachtige roman De zoon van de verhalenverteller, dat Boek van de Maand werd in De Wereld Draait Door. Tot nu toe genoten meer dan 30.000 lezers van Jarawans rijke en intelligente debuut.


Waar: Thuis
Wanneer: dinsdag 23 juni, 20.00 uur
Toegang: Gratis, graag aanmelden via info@godertwalter.nl, 050 312 25 23 of in de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten