12 nov. 2018

Boekpresentatie Paul Gellings (22/11)

Op donderdag 22 november om 17 uur wordt de nieuwe roman De wereld als leugen van Paul Gellings gepresenteerd bij societeit de Harmonie, Kreupelstraat 10. Paul Gellings wordt geïnterviewd door Ton Meijer en de middag wordt georganiseerd in samenwerking met uitgeverij Passage.

De wereld als leugen
Hangt literair succes af van kwaliteit of mediastatus? Wanneer een aan lager wal geraakte schrijver het pad kruist van een gevierde talkshowpresentatrice, botsen twee werelden hard op elkaar.
Schrijver en presentatrice beleven tijdens de nacht van het boekenbal een kortstondige romance. Als blijkt dat dit niet onopgemerkt is gebleven in de roddelpers, heeft zij iets uit te leggen. Hem aan de buitenwereld als haar biograaf presenteren, lijkt de oplossing, maar het loopt allemaal heel anders dan beiden voor ogen hebben.
Paul Gellings leidt de lezer met subtiele spot door dit liefdesverhaal dat tegelijk een satire is op het literaire leven en de werkwijze van redacties van kranten en talkshows. Daarbij bedient Gellings zich van goed gedoseerde hilariteit, ironische literatuurbeschouwingen, sprookjesachtige elementen en een verbijsterende inkijk in criminele activiteiten.

De wereld als leugen is een even bijtend als vrolijk boek.


Boekhandel Godert Walter
Oude Ebbingestraat 53
9712 HC Groningen
050 312 25 23

www.godertwalter.nl

Datum: donderdag 22 november
Plaats: Sociëteit de Harmonie, Kreupelstraat 10
Aanvang: 17.00 uur (inloop 16.45 uur)
Toegang: gratis voor leden en niet-leden van de Harmonie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten