26 apr. 2016

Radek Knapp leest uit 'Der Gipfeldieb' (09/05)

Op maandag 9 mei is de Oostenrijkse auteur Radek Knapp te gast bij boekhandel Godert Walter om te lezen uit zijn recent verschenen roman Der Gipfeldieb. De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Cultuur & Kommunikation, de Afdeling Europese Talen en Culturen  van de RUG (Duits) en studievereniging Grimm & Kluge. Naast de gereserveerde plaatsen voor studenten zijn er 15 extra plaatsen beschikbaar. De avond begint om 20 uur en vanwege de beperkte ruimte is reservering gewenst: in de winkel, via info@godertwalter.nl of telefonisch onder 050 312 25 23.


Der Gipfeldieb

Ludwik Wiewurka is de melancholist onder de Weense meteropnemers: Als medewerker van de firma Wasserbrand & Söhne gaat hij vele woningen bij langs, alwaar hij niet alleen de meterstanden afleest, maar ook de gemoedstoestand van de veelal wonderlijke bewoners observeert. Ludwik is geboren Pool, en de innige wens van zijn moeder is dat hij eindelijk een Oostenrijker wordt. Een doel waarvoor zijn gezonde verstand hem uitdrukkelijk waarschuwt…
Een listige en uiterst actuele roman over mensenkenners, uitgekookte Weners en Poolse wonderkinderen.
Radek Knapp, bekroond succesauteur, leest uit zijn nieuwe roman en beantwoordt vragen uit het publiek. Lees hier meer over deze auteur.

Datum: maandag 9 mei
Aanvang: 20.00 uur (inloop 19.45 uur)
Toegang: gratis (reservering gewenst)

Boekhandel Godert Walter
Oude Ebbingestraat 53
9712 HC Groningen
050 312 25 23

www.godertwalter.nl
info@godertwalter.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten