24 mrt 2016

Presentatie nieuwe roman Sabine van den Berg (11/04)


Op maandag 11 april zal Sabine van den Berg haar nieuwe roman Dingen die niet mogen bij boekhandel Godert Walter presenteren. De avond begint om 20 uur en vanwege de beperkte ruimte is reservering gewenst: in de winkel, via info@godertwalter.nl of telefonisch onder 050 312 25 23.

Sabine van den Berg
Sabine van den Berg is als docent Proza verbonden aan de Schrijversvakschool te Groningen. Zij publiceerde eerder De naam van mijn vader, De lachende derde en Wissel, psychologische romans over complexe relaties tussen vaders en dochters. Haar verhalen verschenen in Lust & Gratie en Armada.

Dingen die niet mogen
Tien jaar geleden is er in de omgeving van een plattelandsdorp een lustmoord gepleegd op een veertienjarig meisje. De dader is nooit gevonden. In het dorp gaat het leven verder, ook bij een boerengezin. Totdat de dochter van de nurkse boer voor het eerst uitgaat met de jongere broer van het slachtoffer, waardoor de gedachte aan de moord niet langer buiten de deur gehouden kan worden. Via een web van suggesties groeien vermoedens uit tot verdenkingen.
In Dingen die niet mogen kijken afwisselend moeder en dochter naar de andere gezinsleden. Een verhaal over liefde, vergankelijkheid en ontluikende seksualiteit, maar vooral over de broeierige verhoudingen binnen een gezin. De roman verschijjnt bij uitgeverij Atlas Contact.

Klik hier voor voor meer informatie over de roman.

Klik hier voor de website van de schrijfster.


Datum: maandag 11 april
Aanvang: 20.00 uur (inloop 19.45 uur)
Toegang: gratis

Boekhandel Godert Walter
Oude Ebbingestraat 53
9712 HC Groningen
050 312 25 23Geen opmerkingen:

Een reactie posten