1 dec 2023

Onder de vulkaan: Louter vrouwen (10/12)


Eén thema, twee presentatoren, drie gasten. In hun zondagse talkshow ontvangen Roos Custers en Coen Peppelenbos een schrijver, een wetenschapper en een kunstenaar. Aflevering #3 van seizoen 6 heeft als thema: Louter vrouwen  Te gast zijn Marja Pruis, Nadine van den Bosch, Nienke van der Wal en Raquel van Haver.

‘Marja Pruis geeft de lezer een lel om de oren in Huiswerk,’ schreef de Volkskrant. Haar intrigerende roman gaat over een rijke witte vrouw en haar schoonmaakster. Hoe ongemakkelijk is het om een privilege te hebben en de ander niet helemaal te kunnen vertrouwen? Pruis is redacteur en criticus bij De Groene Amsterdammer. Met Het Grote Kunstkoopboek schreven Nadine van den Bosch en Nienke van der Wal ‘een inspirerende en handige gids die je aan de hand neemt in de soms intimiderende kunstwereld’. Van der Wal werkt voor diverse musea en kunstinstellingen en richtte met Van den Bosch de Young Collectors Circle op.
In de kunstwereld kun je al een aantal jaar niet om Raquel van Haver (32) en haar grote, opvallende schilderijen heen. Ze heeft een missie met haar kunst: verhalen vertellen en mensen verbinden, van Zuid-Amerika tot Afrika tot de Bijlmer. U kent haar natuurlijk ook als jurylid van Project Rembrandt.

Zondagmiddag 10 december 15.00 uur
Grand Theatre, Grote Markt 35, 9711 LV Groningen
€10,00 (CJP/student €7,50)
https://www.grandtheatregroningen.nl


Voor meer info: info@onderdevulkaan.nl, 06 13 75 73 93


Geen opmerkingen:

Een reactie posten