19 dec 2021

Tintelingenvoucher en lockdown (december 2021)

Heeft u via uw werkgever (UMCG, RUG, Martini Ziekenhuis) bij Tintelingen voor de Godert Walter-voucher van € 25 gekozen, dan volgt hier de procedure die we noodgedwongen hanteren tijdens de lockdown.

De Tintelingenvoucher is niet te besteden via de webshop en we hebben de voucher ook fysiek nodig. Daarom is dit wat we voor u kunnen doen:

Gereserveerde boeken afhalen

U kunt de gewenste boeken door ons laten reserveren en bij het afhalen verrekenen we de voucher met het aankoopbedrag. U kunt bij het afhaalloket met pin betalen. U kunt uw boeken telefonisch onder 050 312 25 23 of per mail op info@godertwalter.nl bij ons reserveren. 

Laten bezorgen

Stuur de voucher, inclusief de brief met uw adres erop, door naar Godert Walter (Oude Ebbingestraat 53, 9712 HC Groningen). U mag het ook bij ons in de brievenbus doen. Voegt u daarbij uw lijstje met boek of boeken die u toegestuurd wilt hebben. Wij maken de bestelling in orde en brengen de voucher in mindering op uw factuur, die we met de zending zullen meesturen.

Vermeld wel uw e-mailadres en telefoonnummer op uw wensenlijst.

De verzendkosten proberen we zo minimaal mogelijk te houden; in de stad Groningen per fietskoerier 2,50, daarbuiten 2,95.

De voucher dient volledig te worden besteed.

NB: De voucher die u deze maand heeft gekregen, is nog het hele komende jaar geldig. U kunt dus ook wachten tot de winkel weer open gaat.

Team Godert Walter


Geen opmerkingen:

Een reactie posten