29 jun 2021

Herman Sandman signeert (10/7)

Op zaterdag 10 juli verschijnt de biografie van Pé Daalemmer & Rooie Rinus geschreven door Herman Sandman. Sandman is op zaterdag 10 juli tussen 15.00 uur en 16.00 uur bij ons aanwezig om het boek te signeren. Wilt u alvast een exemplaar reserveren? Dat kan hier. 

Het Groningse kleinkunstduo Pé Daalemmer en Rooie Rinus, kortweg Pé en Rinus, trekt al vier decennia volle zalen in Groningen stad en ommeland. De een groeide op in Loppersum, de ander in Middelburg en samen schreven ze liedjes die iedere noorderling uit het hoofd kent, zoals ‘Hoornse Plas’, ‘Z-side’, ‘Alcohol’, ‘Baukelien’ en ‘Framenummer’. De nummers vormen de soundtrack van het leven van generaties, zoals dat van de Groninger schrijver/journalist Herman Sandman. Hij schreef een boek over het duo. Rooie Rinus:‘Wat leuk! Ik ga het zeker lezen.’ Pé: ‘Als hij maar niet weer schrijft dat ‘Zundagoavend blues’ een cover van ‘The Wind Cries Mary’ is. Want dat klopt niet.’

Herman Sandman (1965) is journalist en columnist bij Dagblad van het Noorden. Hij publiceerde vanaf 2007 boeken over voetbal, inburgeren in Groningen en het Groningse platteland, en de literaire geschiedenis van de stad. Zo schreef hij ook de levensgeschiedenis van Godert Walter, onder andere gepubliceerd in ons jubileumboek uit 2017.


Boekhandel Godert Walter
Oude Ebbingestraat 53
9712 HC Groningen
050 312 25 23
www.godertwalter.nl

Datum: zaterdag 10 juli
Plaats: Boekhandel Godert Walter
Tijd: 15.00 uur - 16.00 uur
Entree: gratisGeen opmerkingen:

Een reactie posten