23 okt. 2017

Boeken via Readr bestellen

Makkelijk zoeken en snel te bestellen: via de Readr-app op uw smartphone of via de Readr-website kunt u nu heel gemakkelijk uw boeken bij Godert Walter bestellen. Wij leggen het u hier graag uit, maar uiteraard bent u ook gewoon de winkel welkom om uw aanmelding in orde te maken.


Hoe meldt u zich aan?

1
Ga naar website van Readr

2
Vul op de openingspagina uw mailadres en gewenste wachtwoord in en vink de akkoordverklaring aan. 
3
Vervolgens ontvangt u een mail op uw mailadres, waarin u wordt gevraagd om uw aanmelding te bevestigen. Bevestig uw aanmelding en kies Godert Walter als uw favoriete boekhandel.
4
Vervolgens kunt via de website van Readr alle leverbare boeken in Nederland bestellen door te zoeken op titel, auteur of ISBN.
5
Als u op 'Bestel nu' klikt, wordt uw mailprogramma geopend met een kant-en-klare mail aan ons, die u alleen nog maar hoeft te verzenden. Wij zorgen er vervolgens voor dat het boek voor u wordt klaargezet of besteld. Wij brengen u per mail op de hoogte wanneer het boek voor u klaarstaat.
6
U kunt ook een app downloaden op uw smartphone of tablet.

Let op de compatibiliteit: voor Apple-apparaten zijn iOS 10.0 of nieuwer vereist, compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Voor Android (Google Play) geldt 4.1 en hoger.


Heeft u bijzondere wensen? U kunt in de mail aan ons uw wensen kenbaar maken.

Als u nadere vragen heeft, kunt u ons natuurlijk altijd mailen, bellen op 050 312 25 23 of langskomen in de  winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten