17 okt 2023

Bel Campo Lezing 2023 met Judith Koelemeijer (12/11)



Op zondagmiddag 12 november vindt de jaarlijkse Bel Campo Lezing om 14.30 uur in de Nieuwe Kerk te Groningen plaats. Te gast zijn biografe Judith Koelemeijer die in samenwerking met Marcel Worms op piano de 'Concertlezing Etty Hillesum' zal verzorgen. Godert Walter zal aanwezig zijn met een boekentafel.

Programma
14.30 Ontvangst in de kerk
15.00 Welkomstwoord door Dieta Mietus, voorzitter Rotary Club Groningen Bel Campo
15.05 Concertlezing door Judith Koelemeijer en Marcel Worms
16.30 Ruimte voor vragen stellen tijdens collecte voor het goede doel
16.45 Boekverkoop en signeren tijdens goed aangeklede borrel
17.30 Einde programma

Toegangskaarten
Toegangskaarten à € 27,50 zijn hier te bestellen

Goede doel
De opbrengsten van deze lezing komen ten goede aan de Stichting Present voor het project kinderkamers. Eén op de zes kinderen in Groningen groeit op in armoede. Een matras op de grond, beton op de vloer en geen plek om te leren, komt in deze groep veel voor. Samen met de ouders en vrijwilligers willen we met deze lezing 15 kinderkamers realiseren à € 750 per kamer. Stichting Present is opgenomen in de Databank Effectieve Sociale Interventies en is effectief in het verbinden van informele en formele zorg.
Rotary Bel Campo schept kansen voor kinderen door hen op maat te ondersteunen, op punten waar bestaande regelingen geen uitkomst bieden. Wij doen dat door onze ervaring, ons netwerk, onze creativiteit en extra financiële middelen in te zetten.

Datum: zondag 12 november
Plaats: Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerkhof 1, 9712 PT Groningen
Aanvang: 14.30 uur
Toegangskaarten à € 27,50 zijn hier te bestellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten